Logi tiek pielāgoti Jums

Klientu gaumes un vajadzības ir ļoti dažādas, tādēļ logi ir pieejami vēlamajā izmērā un dizainā, atliek vien veikt izvēli. Tieši PVC logi ir pieprasītākais un labāk pazīstamais variants, tāpēc ir iespējams pielāgot tos ikvienam mājoklim. Plastikāta logi ir triecienizturīgi, turklāt tos ražo no viegli pārstrādājamiem izejmateriāliem, kas uzrunā daudzus cilvēkus. Jebkurā gadījumā pakešu logi maksimāli jāpielāgo tieši sev, tieši tāpēc ir iespējams izraudzīties furnitūru, kas ļaus logus vērt visos iespējamajos veidos, tāpat tiek uzstādīti bērnu drošības mehānismi. Arī palodzes pieejamas tikpat atšķirīgos dizainos un lielumos, piemēram, Jūs varat droši izvēlēties kādu laminētu kokskaidu vai masīvkoka iekšējo palodzi. Lai ieguldījums būtu pavisam drošs un logi varētu kalpot ļoti ilgus gadus, logu montāža ir jāveic neizsakāmi rūpīgi, tādēļ konkrētie speciālisti jau sākumā visu aplūko un veic mērījumus. Ieskaties šeit!

Īpaši logu dizaina varianti

Skaidrs, ka estētika ir tiešām svarīga, tieši tādēļ var lieliski noderēt interesanti koka logi ar vairākiem laku un arī krāsu variantiem, kas apvienojumā izskatīsies neticami mājīgi. Visizturīgākie noteikti ir tieši alumīnija logi, tāpēc arī tie paredzēti lielāku logu izveidošanai. Jumta logi pildīs tieši to pašu pamata funkciju kā visi pārējie, bet tie arī radīs neatkārtojamu noskaņu un telpā iekļūs daudz lielāks gaismas daudzums. Ir svarīgi padomāt par rokturu izvietojumu un dažām citām sīkām detaļām, lai Jūsu ikdienā to lietošana būtu tiešām ērta. Ir īpaši padomāts arī par to, lai Jūs spētu piekļūt konkrētajam tā tīrīšanas brīdī, tāpēc tos var viegli nofiksēt, līdz esat visu izdarījis.

Izturīgas metāla durvis

Konkrēti metāla durvis atšķirībā ar citām ir krietni izturīgākas un tās bez šaubām labāk iztur augstas temperatūras. Svarīgi, ka tās būs pielāgotas arī veciem cilvēkiem vai bērniem, jo, nemaz neraugoties uz izmantoto materiālu, tās ir vienkārši atvērt. Patīkams aspekts ir tas, ka šāda tipa durvis nekad nevar viegli saskrāpēt vai kā citādi sabojāt, tādēļ tās ilgi būs nevainojamas. Garāžu vārti tiek izstrādāti katram pasūtītājam atsevišķi, tāpēc var izraudzīties dažādas apdares sekcijas, drošības mehānismus utt. Plašajā piedāvājumā redzamas dažādas papildus iespējas, piemēram, aizsardzība gadījumos, kad pārplīst troses, kā arī parocīga vārtu vispārēja automatizācija utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *