Papildiniet telpu ievietojot kamīnu

Lai kamīni patiktu visiem klientiem, ir izstrādāti dažādi varianti, tomēr tie visi garantē līdzvērtīgu siltuma daudzumu. Kamīnkrāsnis iespējams novietot jebkurā vietā telpā, tādēļ Jūs varat izplānot sapņu interjeru. Praktisks risinājums ir īpašie stūra kamīni, kas ļoti labi uzsilda mājokli, bet nekādā veidā netraucē pārējo mēbeļu novietojumam un lieliski iederas pat ļoti mazās telpās. Principā granulu kamīni ir vēl parocīgāki, pietam pēc kurināmā pilnīgas sadegšanas pelnu ir maz. Somijā patentētas tehnoloģijas, rūpīgi izvēlēti apdares veidi un pārējās lietas ļaus Jums maksimāli izbaudīt priekšrocības, ko dod krāsnis.

Piedāvājumu apskati šeit- http://www.tulikivi.lv/katalogs/

Pirts krāsnis atpūtas baudīšanai

Klasiskās pirts krāsnis tagad ir daudz parocīgākas, turklāt tām visām ir dziļas tvertnes akmeņiem. Speciālās malkas krāsnis paredzētas neskaitāmiem māju projektiem, tāpēc atsevišķas šīs krāsnis var kurināt arī no nelielas priekštelpas. Ziepjakmens izmantošana apdares veidošanā ir pati labākā ideja, jo siltums tiek saglabāts daudz ilgāk un nav jābaidās par krāsns apdares mazgāšanu ar īpaši spēcīgiem līdzekļiem. Visas krāsnis iespējams pieskaņot tieši sev, tāpēc, ja neizdodas atrast vajadzīgo bagātīgajā piedāvājumā, varat izveidot individuālu pasūtījumu. Pirtī jutīsieties labāk kā varat iztēloties, jo gaiss būs patīkams un nebūs ilgi jāgaida, lai tā pilnībā uzsiltu.

Ērtas plītis mājas sildīšanai

Vienkāršās plītis var izmantot arī dārza mājā utt., tomēr būtiskākais ir izraudzīties modeli, kas spēj apsildīt visu platību. Plītis ar pievienotu cepeškrāsni pilda uzreiz vairākas funkcijas, tādēļ Jūs varēsiet gatavot ēst un uzsildīt māju bez piepūles. Izmantotie apdares materiāli garantē, ka plīts kalpos ilgi, pietam ilgstoši saglabāsies konkrēta istabas temperatūra. Ja ikdienā sanāk steigties vai Jums ir liela ģimene, piemērotākais risinājums ir plīts ar divām cukām. Plītī gatavoti ēdieni garšo pavisam citādi, tāpēc iepriecināsiet sevi un arī savu ciemiņus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *