Konditorejā atrodami labākie našķi

Konditoreja ir ideāli piemērota vieta, kur nobaudīt dažāda veida izstrādājumus, kas liks atcerēties bērnības iecienītākās garšas. Konditorejas izstrādājumi veidoti no vērtīgākajām izejvielām, līdz ar to Jūs varat nogaršot ļoti gardas uzkodas, interesantus cepumus, dažādus saldos un protams sāļos klinģerus utt.

Visas mājīgās konditorejas Rīgā darbojas ļoti mūsdienīgi, tādēļ Jūs varat dažādus gardumus pasūtīt uz mājām, ja , piemēram, gaidāt ciemiņus. Visdažādāko recepšu izmantošana bez šaubām atdzīvina ikvienas konditorejas piedāvājumu klāstu, tādēļ tortes pēc pasūtījuma allaž ir tiešām unikālas un pārsteigumu pilnas. Ja gadījumā tiek plānoti dažādi banketi, iespējams pasūtīt fantastiskus ēdienus un mazās uzkodas, par kuru piegādi un izkārtojumu pilnībā parūpēsies pieredzējuši konditori.

Pieskaņojiet kūku svētku tematikai

Tortes uz pasūtījumu tiek radītas konkrēti tā, kā to vēlas pats klients, tāpēc Jūs varat ļaut vaļu savai fantāzijai un radīt nebijušus noformējuma elementus! Tomēr pasūtīt kūku var pavisam atšķirīgiem svinīgajiem pasākumiem – kāzām, bērnu jubilejām utt., pietam konditori varēs palīdzēt izraudzīties labāko risinājumu tortes noformēšanai. Šādas tortes pēc pasūtījuma Rīgā tiek gatavotas arī vairākos stāvos, tāpēc konditori atļauj izmantot savu statīvu, kas tiešām stingri saturēs kopā skaisto izstrādājumu Pilnīgi visiem skaidrs, kur pasūtīt garšīgu sāļie kliņģeri, jo tradicionālajās konditorejās ir tik vērienīgs klāsts un pārsteidzošas garšu kombinācijas, ka nav nemaz jāuztraucas par savu izvēli! Individuālie pasūtījumi rada ļoti patīkamas emocijas, pietam pats klients ir drošs, ka ietvertās izejvielas viņam tiešām garšos un neradīs alerģiskas reakcijas.

Banketu rīkošana saviesīgiem pasākumiem

Banketu galda klāšana parasti ir laikietilpīgs uzdevums, tādēļ par Jūsu svētku norisi var lieliski parūpēties arī konditorejas komanda! Izbraukuma banketi jāizplāno līdz pat sīkākajai detaļai, lai Jūsu ēdiena izvēle, piegāde utt. nesagādātu raizes. Banketu ēdienkarte vienmēr tiek individuāli pieskaņota, tāpēc varēsiet izraudzīties tikai tos ēdienus, kas pilnībā atbilst plānotajam pasākuma tipam, norises vietai utt. Fantastiskās uzkodas banketiem regulāri saņem daudz pozitīvu atsauksmju, tāpēc skaidrs, ka tiek darīts viss iespējamais, lai klienti būtu pilnībā apmierināti. Galdu klāšana izbraukumā pieejama arī gadījumos, kad paredzēta pavisam neformāla atpūta ārpus telpām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *