Mazlietotas auto riepas – zelta vidusceļš

Pēc vairākām sezonām riepas bez šaubām jāmaina, jo to izskats un kvalitāte vairs nebūs atbilstoša noteiktām prasībām. Jaunas riepas labāk spēs pildīt savas funkcijas un braukšana nebūs vairs tik riskanta, lai kādi būtu laikapstākļi. Ekonomiskākais izvēles variants, ko nodrošina riepu serviss, ir mazlietotas riepas, kuras sagādās vajadzīgo komfortu. Saprotams, ka lietotas riepas nemazinās braukšanas kvalitāti, jo to reālais stāvoklis un protektora dziļums tiek rūpīgi apskatīts uz montāžas stenda. Lai kāda veida lētas auto riepas Tev būtu vajadzīgas, tieši riepu garāža ir piemērotākā vieta, kur tās meklēt, jo speciālisti piedāvā pat lielākus riepu izmērus.

Izraugies riepas ziemai jau laikus

Lietotas ziemas riepas un vissezonas riepas var iegādāties ar pietiekami lielu protektora dziļumu, tādēļ varēsi saņemt riepu komplektu pat vairāk kā vienai ziemas sezonai. Ziemas riepas var atpazīt pēc īpašajiem protektora iegriezumiem, kas nodrošina labāku saķeri, tāpēc riepu noliktava palīdzēs izvēlēties piemērotas riepas vieglajiem un pat kravas auto. Ziemas periodam auto riepas jāizvēlas balstoties uz to, kur visbiežāk plāno braukt – pa tīriem pilsētas vai slideniem grants ceļiem. Gadījumā, ja nespēj uzreiz ieraudzīt meklēto riepu diametru, par to noteikti nav vērts raizēties, jo riepas Dreiliņi piedāvā pasūtīt arī nestandarta izmēros. Lietie diski arī tiek piedāvāti visos izmēros, tāpēc to izturība un unikālie stili izraisa interesi. Varbūt Tev vairāk interesēs lietoti auto diski, jo tie arī ir teicamas kvalitātes un ideāli papildina auto kopējo tēlu.

Vasarai piemērotu riepu piedāvājums

Lietotas vasaras riepas būs brīnišķīga alternatīva, lai ietaupītu, pietam šādas riepas Rīgā tiek piegādātas ar vismaz 6 mm dziļu protektoru. Vasaras riepas nodrošina daudz stabilāku un klusāku braukšanu. Labāko ražotāju riepas Ulbrokā domātas ne vien ērtai braukšanai, bet arī drošībai, tādēļ Tev jāizvēlas piemērotākais komplekts. Riepu montāža ir ļoti svarīgs process, pirms kura speciālisti ņem palīgā īpašu hermētiķi, kas palīdz riepā ilgāk saglabāt vajadzīgo spiedienu. Montāžas speciālisti savu pienākumu uztver nopietni, tāpēc tiek paralēli pārbaudīti arī riepu gaisa ventiļi un disku kvalitāte. Katra veiktā riepu maiņa ir tikpat būtiska, jo pēc tam nepieciešama riepu pareiza balansēšana, lai riepu nodiluma pakāpe būtu vienmērīga un nebūtu grūti vadīt auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *