Riepu garāža piedāvā izdevīgāko

Automašīnas riepas jāizvēlas ne tikai atbilstoši sezonas raksturīgajiem laikapstākļiem, bet arī braukšanas stilam, biežāk izmantotajiem ceļiem utt. Jaunas riepas padarīs auto vadīšanu drošāku un komfortablāku, turklāt saķere būs ievērojami labāka arī ļoti ekstrēmās situācijās. Riepu serviss ikvienam par draudzīgām cenām ļauj izvēlēties arī mazlietotas riepas, kas daudziem auto īpašniekiem būs vērtīgākais variants. Svarīgi, ka pat lietotas auto riepas nodrošinās komfortu, jo to kvalitāte ir nevainojama. Ikviens grib iegādāties tiešām lētas riepas, tāpēc riepu garāža visu laiku nodrošina daudzveidīgu riepu klāstu, kurā atrodamas labāko zīmolu ražotās riepas.

Kā riepas pielāgotas ziemai?

Plānojot iegādāties jau lietotas ziemas riepas savam auto, jāatceras, ka tās pārsvarā būs derīgas 1-2 sezonām, taču reizēm tas ir izdevīgākais variants. Visas ziemas riepas veidotas ar ļoti smalkiem iegriezumiem protektoros, pietam tās veido no mīkstas gumijas, lai būtu labāka saķere uz jebkura ceļa. Izveidotā riepu noliktava ir neizsakāmi apjomīga un vienmēr domā par katru klientu, tāpēc piedāvājumā ietilpst riepas visa veida automašīnām. Tieši riepas Dreiliņi garantē visplašāko piedāvājumu, jo iespējams pasūtīt pat īpaši liela diametra riepas. Lietie diski garantē mazāku automašīnas inerces momentu, tieši tāpēc varēsi ātrāk nobremzēt. Ja konkrētajā situācijā nevari atvēlēt lielu summu šādam pirkumam, varbūt Tev noderēs jau lietoti auto diski, kas arī atsvaidzinās auto izskatu un būs patiešām izturīgi.

Pasūti izdevīgas vasaras riepas

Izraugoties lietotas vasaras riepas, arī varēsi ievērojami ieeknomēt, pietam protektora dziļums tām pārsvarā svārstās 6-9 mm. Novērtētās riepas Rīgā var lietot uz dažādiem ceļiem, tādēļ uzreiz atradīsi tieši to, kas maksimāli atbilst Taviem ieradumiem. Auto riepas Ulbrokā var atstāt arī uzglabāšanai līdz nākamai sezonai, izmaksas visiem komplektiem ir identiskas. Servisā tiek veikta riepu montāža, tās laikā tiek aplūkota katra sīkākā detaļa. Montāžas laikā speciālisti aplūko arī disku kvalitāti, riepu ventiļus utt., lai skaidri zinātu, ka viss ir kārtībā. Riepu maiņa un balansēšana ir divas absolūti nešķiramas lietas, jo svarīgi pašam pārliecināties, ka auto būs stabils un braucot nebūs nekāda diskomforta

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *